IT, IE & Privacy Advocaat

In een digitale onderneming of transformatie, krijg je te maken met nieuwe juridische uitdagingen en wetgeving, zoals de AVG/GDPR. Ik bied innovatieve juridische oplossingen op het gebied van IE, IT and Privacy voor je onderneming.

Foto I Chu Chao

Als spreker, trainer en blogger, vertaal ik de ‘juridische taal’ naar begrijpelijke en praktische taal voor ondernemers. Neem contact met me op als je een advocaat zoekt op het gebied van IE, IT of Privacy.

E-mail uw vraag

Ben je op zoek naar een ervaren IE-, IT- of Privacyrecht advocaat, of een spreker over deze onderwerpen, aarzel dan niet om mij een bericht te sturen via het formulier of bel me: +31 (0)6 45 45 88 90


IT, IE & Privacy diensten

Met 10+ jaar juridische ervaring in de advocatuur en bedrijfsleven, begrijp ik je business behoefte.

Privacyrecht

Ik help je bedrijf bij het voldoen aan de Europese privacywetgeving (AVG/GDPR) door het uitvoeren van privacy-scans, ‘gap analyses’, het opstellen van privacybeleid en verwerkersovereenkomsten.

Intellectueel Eigendomsrecht

Ik help je bedrijf met het identificeren van het intellectueel eigendom (IE), de ‘kroonjuwelen’ van je bedrijf, en met het optimaal beschermen van je IE.

IT-recht

Ik help je bedrijf met het beoordelen en opstellen van verschillende IT-contracten, zoals licentieovereenkomsten, cloud- en SaaS-contracten.

Spreker

Ik ben een ervaren spreker en trainer en ik schrijf graag over de juridische ontwikkelingen op het gebied van digitale innovatie. Lees hier mijn artikelen of boek me als juridische spreker voor jouw seminar of training.

Recente artikelen over IE, IT & Privacy

Bel me

+31645458890
Telefonisch bereikbaar op maandag-vrijdag 09.00-18.00 uur

Stuur me een email

ichu@chaolegal.nl
Neem contact op

Bezoek het kantoor

Strawinskylaan 4117, 1077 ZX Amsterdam
Centrale locatie met goede bereikbaarheid met openbaar vervoer, auto en fiets

Introduce me on:

Cutting-edge digital legal advice